За нас

Во 1999та година се основа Младински образовен форум како Здружение на граѓани „Дебатери“ кој веќе 12 години ја спроведуваа оваа програма на национално ниво, преку клубови во 14 градови во Македонија.

повеќе

No featured news items
18 Oct 2013
Погледнете го инфографикот со статистиките од МОФ Летната академија 2013 која се одржа во периодот од 26-30 август во Извидничкиот камп – Охрид.
17 Oct 2013
Во текот на минатиот викенд (27-29 септември) дебатните тренери на Младински образовен форум одржаа тридневен тренинг за дебатни тренери на тренерите од...
22 Jun 2013
Младински образовен форум годинава ја организира првата летна академија за Британска Парламентарна дебата во хотел Пела, Охрид во периодот 9-14 јули.
12 Apr 2013
Младински образовен форум и дебатниот клуб на Правниот факултет „Јустинијан Први“ ве покануваат на викенд обука и турнир во Британска парламентарна дебата.